Wil je eens proberen om uit je comfort zone te komen? Hoe je eruit kan zien met bijzondere make-up en haar? Ik werk al jaren lang samen met visagisten die echt kunnen toveren! Ik wil dat meer gaan promoten en biedt je de kans om daaraan mee te werken.

Voorwaarde is dat je akkoord gaat met publicatie van een deel van de serie, zodat ik die kan gebruiken op website, social media etc. Denk dan aan foto’s zoals je er normaal uitziet en wat mijn team kan maken in twee compleet andere stijlen.
Ik zoek drie kandidaten die hier tegen een geringe vergoeding voor de visagistes aan willen deelnemen. Geef je op door een PB of mail naar info@martinvandongen.nl. Wie weet sta jij dan binnenkort voor de camera!

+ There are no comments

Add yours

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.