“Mensenbos” project

Dit project is gestart met een aantal mensen die ieder voor zich als “tak” poseerden en zo gezamenlijk een organische structuur vormden.  Het concept sloeg zo aan dat er nog tientallen mensen zich hebben aangemeld voor dit project. In de afbeelding hierboven wordt duidelijk gemaakt hoe dit project is opgebouwd. Links zie je de contouren van een linkerzijde van een vrouw. Heup, oksel, elleboog en een stukje hand zijn te herkennen. Dit vormt de basis voor het project.

Op de middelste afbeelding zie je hoe de menselijke “tak” met behulp van Photoshop gemonteerd wordt aan een ander lijf (dat verticaal staat). De heup van de foto links is gemonteerd op de “stam” die door een ander lichaam is gevormd. Als je goed kijkt herken je de heup, oksel etc.

Aan de rechterzijde een impressie van een van de takken waar een tiental mensen in zijn verwerkt. Alle deelnemers komen maar één keer voor. Het “mensenbos” is daarmee een virtuele ontmoetingsplaats van mensen die mijn studio bezochten.

 

 

 Hierboven een tussenresultaat van het project, waar al enkele tientallen mensen in zijn opgenomen.Lijnenspel

In het “mensenbos” project leg ik de contouren van een lichaam vast door deze op een specifieke wijze te belichten. Het resultaat is vaak verrassend. Er zijn weinig mensen die zich realiseren hoe mooi hun contouren zijn.

Nog meer verbaasd is men bij het zien van de spieren in de rug. Deze worden door de belichtingsstijl sterk geaccentueerd.
Mee doen aan het mensenbos project?

Wil je mee doen aan het mensenbos project? Vul dan het onderstaande formulier in.


Je naam (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Bericht of vraag

Neem de letters en cijfers van deze code over : captcha

Geinteresseerd in :
Make-overGlamourShades of blueMensenbosMoeder dochterZwangerschapEsthetisch naakt

Leeftijd

%d bloggers liken dit: