Make-over fotoshootKandidaten gezocht voor make-over fotoshoot


Wil je eens iets totaal anders? Kies dan voor een make-over fotoshoot en kom uit je comfort zone! Binnen twee uur tovert een visagiste met make-up en haar waardoor twee compleet verschillende “looks” worden gerealiseerd.

Resultaat is een ware transformatie, je zult verbaasd zijn van het resultaat!

Ik werk al jaren lang samen met visagisten die echt kunnen toveren! Ik wil dat meer gaan promoten en biedt daarom 3 mensen de kans om daaraan tegen geringe kosten mee te werken.

Voorwaarde is dat ze akkoord gaan met publicatie van een deel van de serie, zodat ik die kan gebruiken op website, social media etc. Denk dan aan foto’s zoals je er normaal uitziet en wat mijn team kan maken in twee compleet andere stijlen.

Er zijn inmiddels meer dan 20 aanmeldingen binnengekomen. Uit deze eerste groep zijn 3 kandidaten geselecteerd.  Publicatie van de loting vindt op deze website en op Facebook plaats.

Mocht je interesse hebben neem dan voor eind september contact met me op om een korting te ontvangen voor je eigen make-over shoot, de kosten hiervoor bedragen tijdelijk 125 Euro, inclusief 50 digitale foto’s en visagie


Geinteresseerd in :
Make-overGlamourShades of blueMensenbosMoeder dochterZwangerschapEsthetisch naakt

%d bloggers liken dit: