Ervaringen


A

Kunstwerken

Wow! Martin levert echt kunstwerken af. Het is onwijs knap wat hij vast weet te leggen. 
“A lot of photographers think that if they buy a better camera they’ll be able to take better photographs. A better camera won’t do a thing for you if you don’t have anything in your head or in your heart.” – Arnold Newman.
Het maakt niet uit welke camera Martin in zijn handen krijgt, de resultaten zijn verbluffend. Hij heeft absoluut talent en de passie voor fotograferen.
Hij is rustig, vriendelijk, creatief en heeft een waanzinnig goede uitvoering
Annique 2015

Relaxed

Martin heeft zo’n relaxte werkhouding, dat je je helemaal op je gemak gaat voelen! Hij is vriendelijk, rustig en respecteert jou en jouw wensen. Het is super om met Martin samen te werken, om zo een fantastische resultaat te krijgen en met een blij gevoel naar huis kan gaan. Het is een geweldige ervaring met fantastische resultaat!

Manon 2015

Big smile

De eerste keer dat ik bij Martin kwam had ik via via gehoord dat hij mensen zocht voor een onwijs gaaf project. Het mensenbos. Na mij aangemeld te hebben op de site hadden we snel een afspraak gemaakt. Erg flexibel met de dagen en tijden. Voor mij heel fijn omdat ik zelf fulltime werk. Na een korte overleg over hoe en wat zijn we naar zijn studio gegaan. Vanaf het eerste moment voelde ik mij erg op mijn gemak. Alles kon en niks moest. Na een paar proef foto’s mocht ik het resultaat zien. Van te voren gaf hij een paar tips om er nog mooier op te staan. De hele shoot ging zo makkelijk. Kreeg ruimte om zelf dingen te doen en hij gaf aanwijzingen. Al snel werden we een team en zijn we lekker gaan fotograferen. Ik was zo enthousiast over hoe de avond verliep en de foto’s dat ik nu elk jaar een shoot laat maken. Soms alleen en soms met een vriendin. En elke keer loop ik met een big smile de deur uit!!!Stop met zoeken

Mooi mooier mooist. Wil je zeker weten dat je foto’s mooi worden dan stop je nu met zoeken. De ontspannen sfeer, de creatieve ideeen en de mooie uitvoering.
Martin super bedankt!!

Cynthia,  2015

Waanzinnig

In 1 woord waanzinnig! Super avond, je voelt je echt een ster! Bedankt Martin, zeker voor herhalingen! Je bent een pro! Aanrader voor iedereen die echt mooie foto’s van zichzelf wilt. Keep up the good work Martin.

Ranjita 2014

Ontzettend tof

Gisteren mijn bewerkte foto’s gekregen!!! Het is zo ontzettend tof geworden, ik ben super benieuwd wat mensen er van vinden. Het was de eerste keer dat ik een fotoshoot deed en gelijk ook voor iets specials. Dus het was belangrijk dat er iets moois uitkwam. Nou dat is Martin gelukt hoor ;-)…Ben je nieuwsgierig het komt over een tijdje op www.draagbaar.nu te staan.

Kimmie 2014


%d bloggers liken dit: