TFP voor modellen


TFP (Time for Print) staat voor een samenwerkingsvorm tussen model en fotograaf (en eventueel een visagiste of haarstyliste) waarbinnen zij beiden samenwerken aan het uitbreiden van ieders portfolio. Een ideale vorm om te experimenteren met poses, outfit en belichtingen.

Iets voor mij?

Om daarvoor in aanmerking te komen moet je wel enige ervaring hebben met modellenwerk, al hoeft dat niet op topniveau te zijn.

Projecten waar ik modellen voor zoek

Zelf ben ik op zoek naar modellen voor de projecten “Shades of Blue”, “Mensenbos” en “Esthetisch naakt”. Voor de laatste twee projecten geldt als eis dat je 18+ bent. Voor “Shades of Blue” ligt de minimum grens op 16 jaar. Ben je tussen de 16 en 18 moet je wel een volwassene meenemen die gedurende de shoot aanwezig is.

Interesse?
Download formulier

 

Download het inschrijvingsformulier met de knop hierboven, vul het in en mail het naar me. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


%d bloggers liken dit: